KAISER Generátor kouře na teplé i studené uzení - pro udírny 50'a 100'

Produkt KAISER Generátor kouře na teplé i studené uzení - pro udírny 50'a 100' z kategorie udírny od výrobce KAISER najdete na Drevene-darky.cz za 1460 Kč. Celý popis 1460 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Nový závěsný generátor kouře je průlomové řešení v usnadnění uzení u našich jednoplášťových modelů přenosných udíren. Díky zavěšení je možné generátor použít i v kombinaci s topnou spirálou, ale už není potřeba štěpku kropit několikrát do hodiny. S generátorem ji nekropíte vůbec! Užijete si i uzení teplým nebo horkým kouřem s minimální obsluhou, protože na jedno naplnění jemnou štěpkou vydrží generátor tvořit bohatý kouř po dobu 6 hodin při uzení teplým kouřem a studeným více jak dvojnásobek.

 

• Na jedno naplnění vydrží přibližně 6 hodin při uzení teplým kouřem a až 14 hod. při studeném

• Štěpku nekropíte, generátor se postará o kouř, spirála o teplo 

• Vhodné také pro uzení studeným kouřem do 30 ºC (stačí jen vyměnit štěpku za piliny a spirálu necháte vyplou)

• Generátor pasuje do modelů udíren 50 a 100 (pro izolované modely doporučujeme náš generátor SMOKEMEISTER)

 

 JAK GENERÁTOR FUNGUJE:

Generátor naplníte jemnou štěpkou (při uzení teplým a horkým kouřem) nebo pilinami (pro uzení studeným kouřem) a zasunete do posledního fochu vaší Padesátky nebo Stovky nad odkapovou misku naplněnou pískem nebo solí. Při uzení teplým kouřem zapnete spirálu a štěpku zapálíte v oválným výseku na čelní straně pomocí zapalovače nebo ekologickýho podpalovače. Lehce rozfoukáte nebo nechte chvilku hořet otevřeným plamenem, ať se udělá menší žhavý základ. Plamen zfouknete a vložíte nad generátor síťovaný rošt. Jakmile hezky kouří, jste připravení pro vložení proviantu do udírny. Klapky v ohništi i komínku nechte otevřené. Přivírejte později horní klapku podle potřeby snížení tahu udírny.

Postup při uzení studeným kouřem je velmi podobný. Generátor naplníte pilinami (jemná štěpka v tomto případě není vhodná) a spirálu necháte vyplou. 

OBSAH BALENÍ:

Nerezový generátor kouře

 500g jemné drtě na první uzení

Síťovaný rošt (vkládá se nad generátor)

 

Upozornění: Funkčnost generátoru garantujeme pouze s jemnou štěpkouudícíma pilinama z naší nabídky.

Vlastnosti produktu

Příslušenství pro::Přenosná 50 a 100
Příslušenství pro::Elektrická 50 a 100
Ean: 8595561301700 Značka: KAISER Prodejce: Udírny
2620
Produktů
81
Kategorií
8
Značek