Kaiserova '100' zvýhodněný set I 2022

Produkt Kaiserova '100' zvýhodněný set I 2022 z kategorie zvýhodněné a dárkové sety udíren od výrobce KAISER najdete na Drevene-darky.cz za 11270 Kč. Celý popis 11270 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Kapacita udírny

Do Kaiserovo nerezový 100' nafutrujete 50 klobás, 25 pstruhů, nebo 15 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipyrecepty a nechte se inspirovat!
 

Design udírny

Kaiserova 100' patří k oblíbeným elektrickým udírnám. Ne náhodou tuhle udírnu vyrábím už 30 let. Díky prosklení můžete sledovat, jak se proviant mění v uzenou pochoutku. Je elegantní a přitom ani moc "nestojí".
 

Použití udírny

Kaiserova 100' je jednoplášťová nerezová udírna. proto jí využijete od jara do podzimu, dokud teplota venku neklesne pod 5 °C. Je ideální na zahradu, na terasu a nebo jí ric pic převezete třeba na chalupu.
 
Rozměry udírny: 39,5 x 110 x 27,5 cm
Objem komory: 39,5 x 95 x 27 cm
Kapacita potravin: 15 kg
Váha udírny: 14 kg
Materiál: Nerezová
Max. provozní teplota: 150°C
Provozní náklady: ca. 5 kč / hod.
Výkon spirály: 2000 W
 

Studené uzení

Součástí setu je generátor studeného kouře, díky kterému můžete až 10 hodin udit studeným kouřem do 30 °C (bez nutnosti obsluhy). Uzený losos, sýry nebo klobásky? Žádný problém!
 

Ekonomická

Po vyjmutí spirály můžete v ohništi zatopit i drobným dřevem, resp. založit žhavý základ, který pak doplňujete mokrou hrubou štěpkou. Když půjdeme do důsledku, tak k uzení v Kaiserovo 100' nepotřebujete žádný zdroj energie.
 

Jednoduchá

Udírna sama o sobě funguje jako komín. Není tedy důležitý žádný přídavný komínek a proudění kouře regulujete pomocí vzduchové klapky. Ta musí být vždy alespoň z části otevřená, aby kouř udírnou hezky proudil.
 

Fortelná

Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní sužby.
 
Jak na to při vašem prvním uzení?
S elektrickou spirálou je uzení jednoduché, pohodlné i ekonomické zároveň
Krok 1
Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně.
Krok 2
Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete.
Krok 3
Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou.
Máte-li raději videa, mrkněte na můj youtube. najdete zde mimo jiné i postup, jak ty naše fortelný udírny rozhicovat.

 

Uzení je kumšt

Moje elektrická 100' je ideální startovací udírna pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do uzenářského řemesla. Tak raušovní uzení!
 
Uzení je nové grilování
Tak ať vám šmakuje!

Vlastnosti produktu

Materiál:Nerez
Hmotnost masa:Až 15kg
Druh topení:Topeniště s el. spirálou
Sezóna uzení:Od jara do podzimu
Zaměření:Rybářské
Zaměření:Domácí a zahradní
Velikost udírny:střední udírna
Model udírny:"100"
Ean: 8595561300567 Značka: KAISER Prodejce: Udírny
2575
Produktů
81
Kategorií
8
Značek